160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Diyarbakırda bayramda 3 bin patlayıcı maddeye el konuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda bayramda 3 bin patlayıcı maddeye el konuldu
Abone ol
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, RAMAZAN BAYRAMI BOYUNCA MAYTAP, ÇATAPAT, TORPİL GİBİ PATLAYICILARIN SATIŞINI ÖNLEMEK İÇİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ DENETİMLERDE 3 BİN MADDEYE EL KOYDU.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcıların satışını önlemek için gerçekleştirdiği denetimlerde 3 bin maddeye el koydu.


Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Ramazan Bayramında çocuklar ve gençler arasında oyun ve eğlence aracı olarak kullanılan maytap, çatapat satan iş yerlerini denetledi. Ekipler, yaralanmaya ve gürültüye neden olan maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcı ve parlayıcı maddelerin satışını önlemek için 97 iş yerinde yaptığı denetimlerde 3 bin patlayıcı ve parlayıcıyı ele geçirdi.


Patlayıcı ve parlayıcı madde satışı yapan iş yerlerine durum tespit tutanağı düzenleyen ekipler, ele geçirdiği maddeleri imha etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir yandan oynadılar, bir yandan kavga ettiler Önceki Haber

Bir yandan oynadılar, bir yandan kavga e...

Jandarmadan çadır kent ziyareti Sonraki Haber

Jandarmadan çadır kent ziyareti

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar