160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Divriğide göletlere 10 bin yavru alabalık bırakıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Divriğide göletlere 10 bin yavru alabalık bırakıldı
Abone ol
Divriği’de Doğal Yaşamın Korunması Ve Sürdürülebilir Balıkçılığın Desteklenmesi Amacıyla Göletlere 10 Bin Kırmızı Benekli Alabalık Yavrusu Salındı.

Divriği’de doğal yaşamın korunması ve sürdürülebilir balıkçılığın desteklenmesi amacıyla göletlere 10 bin kırmızı benekli alabalık yavrusu salındı.

Sivas’ın Divriği ilçesinde ekosistemin korunması ve gölette balık popülasyonunun artmasını amaçlayan bir etkinlik düzenlendi. Gerçekleşen etkinlikte, bölgedeki sürdürülebilir balıkçılığı teşvik etmek amacıyla ilçede yapımı tamamlanan Eğrisu Gölet’ine kırmızı benekli alabalık salınımı yapıldı. Salınım törenine Kaymakam Resul Tutay ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Kadir Çokçetin, Avcılar ve Atıcılar Kulübü yöneticileri ve ilçe halkı katılım gösterdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sahaya meme kanseri farkındalık pankartı ile çıktılarÖnceki Haber

Sahaya meme kanseri farkındalık pankartı...

Konyada mazgala ayağı sıkışan vatandaş itfaiye tarafından kurtarıldıSonraki Haber

Konyada mazgala ayağı sıkışan vatandaş i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar