160x600
27 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Diplomatik Kayak Yarışı, bu yıl da Erciyeste gerçekleşecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diplomatik Kayak Yarışı, bu yıl da Erciyeste gerçekleşecek
Abone ol
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Erciyes Kayak Merkezi Bu Yıl Da Geleneksel Diplomatik Kayak Yarışı’na Ev Sahipliği Yapacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Erciyes Kayak Merkezi bu yıl da geleneksel Diplomatik Kayak Yarışı’na ev sahipliği yapacak. Slovenya Büyükelçiliği’nin sekreterya görevini üstlendiği organizasyonda, kış turizmine yönelik önemli iş birlikleri gündeme geldi.

Kayseri’nin gözde dağ turizmi merkezi Erciyes, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Diplomatik Kayak Yarışı’na bu yıl da ev sahipliği yapacak. Erciyes Kayak Merkezi’nin, Türkiye’nin en önemli dağ turizmi destinasyonlarından biri olma yolunda hızla ilerlediği bu özel etkinlik, çeşitli ülkelerden gelen diplomatları bir araya getiriyor. Geçtiğimiz yıllarda Çek Cumhuriyeti tarafından yürütülen sekreterya görevini, bu yıl Slovenya Ankara Büyükelçiliği devraldı. Organizasyon öncesi yapılan hazırlık toplantısı, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, Genel Müdür Zafer Akşehirlioğlu ile Slovenya’nın Ankara Büyükelçisi Gorazd Renelj ve Norveç Büyükelçisi Andreas Gaardner’in katılımıyla gerçekleştirildi. Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda, organizasyonun detayları ve kış turizmine yönelik iş birlikleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Bu prestijli organizasyon, Erciyes’in yalnızca Türkiye’de değil, dünya çapında tanınan bir kayak merkezi olarak yerini pekiştirmesine katkı sağlayacak.

Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın öncülüğünde ve Erciyes A.Ş. tarafından yönetilen, dünya çapında adından söz ettiren bir destinasyon haline geldi. Türkiye’nin, "Dünyanın En İyi 25 Kayak Merkezi" listesine adını yazdıran tek merkezi olan Erciyes, hem kış turizmi hem de sportif etkinlikler açısından önemli bir cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çolakbayrakdar: Kocasinanı her köşesiyle yeşile bürüyerek, şehrimizi yeşilin başkenti yapacağız Önceki Haber

Başkan Çolakbayrakdar: Kocasinanı her kö...

Sağlık Bakanı Memişoğlu: Nasıl ki savunma sanayinde yerlilik oranımızı zirveye taşıdıysak, sağlık endüstrisinde de aynı başarı hikayesini yazacağız Sonraki Haber

Sağlık Bakanı Memişoğlu: Nasıl ki savunm...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar