160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Derince sokakları konfora kavuşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Derince sokakları konfora kavuşuyor
Abone ol
DERİNCE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, BİR YANDAN PARKE YOL VE ASFALT SERİMİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜRKEN, DİĞER TARAFTAN İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARDA TAŞ DUVAR İMALATI YAPIYOR.

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan parke yol ve asfalt serimi çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan ihtiyaç duyulan noktalarda taş duvar imalatı yapıyor.


Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çınarlı Mahallesi’ndeki Oluk, Cansu ve Merve sokaklarında, Çenedağ Mahallesi’ndeki Dernek ve Ardahan sokaklarında, Fatih Sultan Mahallesi’ndeki Osman Gazi Sokak’ta ve İbn-i Sina Mahallesi’nde bulunan Bülent Sokak’taki ihtiyaç duyulan noktalarda taş duvar imalatı çalışmaları yaptı.


Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde parke yol ve asfalt serimi çalışmalarına da devam ediyor. Bu çerçevede, Çınarlı Mahallesi’nde Hazar, Kartopu, Begonya ve Esenyel sokaklarında, Mersincik Mahallesi’ndeki Batmaz Sokak’ta, Fatih Sultan Mahallesi’ndeki Çetin, Efeler, Atakan, Akıncılar, Karakoç ve Cemre sokaklarında üstyapı düzenlemeleri gerçekleştirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Belediyesi ile BM-Habitat Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıÖnceki Haber

Osmaniye Belediyesi ile BM-Habitat Arası...

Kenyadan geldi Bursada müslüman olduSonraki Haber

Kenyadan geldi Bursada müslüman oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar