160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremde ağır hasar alan evinin yıkılışını gözyaşları ile izledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremde ağır hasar alan evinin yıkılışını gözyaşları ile izledi
Abone ol
KAHRAMANMARAŞLI DEPREMLERDE ETKİLENEN 11 İLDEN BİRİ OLAN MALATYA’DA AĞIR HASARLI BİNALAR KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE YIKILIYOR.

Kahramanmaraşlı depremlerde etkilenen 11 ilden biri olan Malatya’da, ağır hasarlı binalar kontrollü bir şekilde yıkılıyor. Yıllardır yaşadıkları evleri saniyeler içerisinde yıkılan vatandaşlar ise o anları gözyaşları ile takip ediyor.


Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ile 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin vurduğu Malatya’da çok sayıda bina yıkılırken, binlerce yapı da hasar aldı. Büyük bir yıkımın yaşandığı kent merkezinde ağır hasarlı binalarının kontrollü bir şekilde yıkımına da başlanırken, yıllardır yaşadıkları evleri saniyeler içerisinde yıkılan vatandaşlar o anları gözyaşları içerisinde takip ediyor.


Kızı ve torunu ile birlikte yaşadığı evin yıkılmasını gözyaşları ile takip eden Nurhan Arslan, tek bir parça eşya çıkaramadığını ifade ederek, ayakta durabilmek için serum aldığını belirtti. 5 katlı apartmanda evleri bulunan diğer vatandaşlar ise yıkımı endişeli gözlerle izledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayraklının öğrencileri doğa ile iç içeÖnceki Haber

Bayraklının öğrencileri doğa ile iç içe

Japon Dışişleri Bakan Yardımcısı, sahra hastanesini ziyaret ettiSonraki Haber

Japon Dışişleri Bakan Yardımcısı, sahra...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar