160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Deprem sonrası yıkıldı yenisi yapılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deprem sonrası yıkıldı yenisi yapılıyor
Abone ol
Düzce'de Geçtiğimiz Yıl 23 Kasımda Meydana Gelen Depremde Ağır Hasar Alan Ve Daha Sonra Yıkılan Ayşe Metin Cami’nin Yeniden Yapılması Için Temeli Atıldı.

DÜZCE(İHA) – Düzce’de geçtiğimiz yıl 23 Kasımda meydana gelen depremde ağır hasar alan ve daha sonra yıkılan Ayşe Metin Cami’nin yeniden yapılması için temeli atıldı.

Düzce’de 23 Kasım 2022 günü meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen yapılar tek tek yıkıldı. Depremde ağır hasar alan Cumayeri ilçesindeki Ayşe Metin Cami’de ekipler tarafından yıkılmıştı. Yıkılan Ayşe Metin Cami’nin yerine yenisi yapılması için çalışma başladı.

Cumayeri Kaymakamı Bilal Doğan, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun katılımı ile Yaka Mahallemizdeki Ayşe Metin Cami’nin temeli dualar eşliğinde atıldı.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, “23 Kasım 2022’de yaşadığımız 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası ağır hasar Ayşe Metin Cami’mizi yıkmıştık. Bugünde temelini atmak nasip oldu. Rabbim biran önce bitirip ibadete açmayı nasip etsin İnşallah” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Apartmandaki usulsüzlükleri bildirdi, başına gelmeyen kalmadıÖnceki Haber

Apartmandaki usulsüzlükleri bildirdi, ba...

Manisada okul servis araçlarına sıkı denetimSonraki Haber

Manisada okul servis araçlarına sıkı den...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar