160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Deprem öncesi nikah tarihi alan çiftin nikahı geldikleri Kırklarelide kıyıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deprem öncesi nikah tarihi alan çiftin nikahı geldikleri Kırklarelide kıyıldı
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ 2 DEPREMİN ARDINDAN ETKİLENEN İLLER ARASINDA YER ALAN MALATYA’DA YAŞANA ÇİFT DEPREM SONRASI GELDİKLERİ KIRKLARELİ’NDE EVLENDİ

Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından etkilenen iller arasında yer alan Malatya’da yaşayan çift, deprem sonrası geldikleri Kırklareli’de evlendi.


Malatya’da yaşayan Miraç Bakır (24) ile Tuğçe Tekin (27) çifti, evlenmek için nikah tarihi aldı. 6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremde evleri hasar gören genç çift, aileleri ile birlikte Kırklareli’ne yerleşti. Genç çift, nikah başvurusunda bulundu. Başvurunun olumlu sonuçlanmasının ardından depremzede çift için belediye nikah salonunda tören düzenlendi.


Atılan imzaların ardından Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, evlilik cüzdanını teslim etti. Tuncer, çifte mutluluklar diledi. Daha sonra aileler çiftle fotoğraf çekildi.


Damat Miraç Bakır, aldıkları nikah tarihini deprem sebebiyle Kırklareli’de devam ettirdiklerini vurgulayarak, "Malatya’da ikamet ediyorduk. Daha öncesinde planladığımız bir nikah işimiz vardı ama maalesef deprem sebebiyle şehrimiz yok olduğu için Kırklareli’de devam ettirdik. Yaşantıları ve yaşanmışlıkları bırakıp gelmek gerçekten çok zor" dedi.


Gelin Tuğçe Tekin ise Kırklareli’de yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aşırı tuz tüketimi sağlığı tehdit ediyorÖnceki Haber

Aşırı tuz tüketimi sağlığı tehdit ediyor

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Kahramanmaraş’ta çadır kentleri ziyaret ettiSonraki Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Kahrama...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar