160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Deprem bölgesi Malatyada KOSGEB ödemeleri başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deprem bölgesi Malatyada KOSGEB ödemeleri başladı
Abone ol
Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Kosgeb Daha önce ödeme Onayı Almış Firmalara Yönelik ödemelere Başladığını Duyurdu.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) daha önce ödeme onayı almış firmalara yönelik ödemelere başladığını duyurdu.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından 59 firmaya ödemelerin gerçekleştirildiğini belirtti. Ödemelerin diğer onaylı firmalar için de devam edeceğini kaydeden Babacan, öncelikle ağır ve orta hasarlı firmalara yönelik ödemeler yapılarak sürecin Ocak sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Pehlivan: İlimiz savunma sanayi yatırımlarıyla da ön plana çıkacak, tercih edilen illerden biri olacaktır Önceki Haber

Vali Pehlivan: İlimiz savunma sanayi yat...

Sobadan çıkan yangın paniğe neden oldu Sonraki Haber

Sobadan çıkan yangın paniğe neden oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar