160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Denizliye kuvvetli yağış uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizliye kuvvetli yağış uyarısı
Abone ol
Meteorolojiden Gelen Uyarıya Göre Denizli Ve Afyonkarahisar çevrelerinde Bugün öğle Saatlerinden Itibaren 12.00 Ile 19.00 Saatleri Arasında Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor.

Meteorolojiden gelen uyarıya göre Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinde bugün öğle saatlerinden itibaren 12.00 ile 19.00 saatleri arasında kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışta vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini uyarı yapıldı. Kuvvetli gök gürültülü yağışların, bugün saat 12.00 ile 19.00 saatleri arasında etkili olunması beklendiği ifade edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MEB Hukuk İşleri Genel Müdürü Arlantaş Memleketi Osmaniye'deÖnceki Haber

MEB Hukuk İşleri Genel Müdürü Arlantaş M...

Devlet korumasındaki çocuklar sanatsal kurslarla sosyalleşiyorSonraki Haber

Devlet korumasındaki çocuklar sanatsal k...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar