160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Deneyimli Kafeler her yaştan vatandaşı ağırlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deneyimli Kafeler her yaştan vatandaşı ağırlıyor
Abone ol
TEPEBAŞI BELEDİYESİ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN VE KENTİN EN SEVİLEN PROJELERİNDEN BİRİ OLAN DENEYİMLİ KAFELER, ESKİŞEHİRLİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR. KENT HALKININ TÜM KESİMLERİNCE BENİMSENEN DENEYİMLİ KAFELER, 13 FARKLI NOKTADA HİZMET VERİYOR.

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Deneyimli Kafeler, Eskişehirlilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.


Tepebaşı Belediyesi’nin en sevilen projelerinden biri olan Deneyimli Kafeler, şehir yaşamının ortasında vatandaşlar için sıcak bir durak ve mola noktası olmaya devam ediyor. Çocuklardan gençlere, kadınlardan yaşlılara kadar toplumun her kesimine hitap eden Deneyimli Kafeler, vatandaşların yoğun ilgisiyle adeta dolup taşıyor. Tepebaşı Belediyesi tarafından şehrin çeşitli noktalarında hizmete açılan 13 adet Deneyimli Kafe ile vatandaşların komşuları ve sevdikleri ile birlikte hoşça vakit geçirebileceği güzel mekânlar da kullanıma kazandırılmış oldu. Günlük gazetelerin ve internet erişimi imkânlarının sağlandığı kafelerde satranç, domino ve briç gibi çeşitli zekâ oyunları da yer alıyor. Keyifli sohbetlerin merkezi haline gelen Deneyimli Kafeler, vatandaşlara hoş bir ortamda bir araya gelerek sosyalleşme imkânı sunarken, Tepebaşı sakinleri hizmetlerden oldukça memnun olduğunu belirtiyor. Merkezlerde düzenlenen çok sayıda eğitime de Eskişehirlilerin ilgisi yoğun olurken, okuma-yazma kursu da katılımcılardan beğeni topluyor. Vatandaşlar gün içinde boş vakitlerini bu merkezde okuyarak, sohbet ederek ve keyifli oyunlar oynayarak geçirdiklerini belirtiyor ve Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyor.


“Kentimize çok yakıştı”


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da Deneyimli Kafelerin Tepebaşına çok yakıştığını kaydederek, “Tepebaşı Bölgemize 13 tane Deneyimli Kafe açtık. Bu kafeler kentimize çok yakıştı. Mahallelerimizde, insanlarımızın bir araya gelerek sosyalleştiği ve hoş bir şekilde vakit geçirebildiği bu mekânları Eskişehir halkı çok sevdi. Onlar sevdikçe bizler de yenilerini açıyoruz. Bu mekânlarda erkekler, kadınlar, çocuklar olmak üzere herkes hizmet alıyor. Deneyimli yurttaşlarımız gününü verimli ve keyifli bir biçimde bu noktalarda geçirebiliyor. Aynı zamanda mahalle sakinlerimiz özel günlerinde bu noktalarda törenler yapılabiliyor. Bizler de sık sık Deneyimli Kafelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyor, sohbet ediyoruz. Onların mutluluğunu gördükçe, biz de mutlu oluyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivrihisar farklı kültürlere ev sahipliği yapacakÖnceki Haber

Sivrihisar farklı kültürlere ev sahipliğ...

Otellere çevresel sürdürülebilirlik eğitimi verildiSonraki Haber

Otellere çevresel sürdürülebilirlik eğit...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar