160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi görevine veda etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi görevine veda etti
Abone ol
SÖZLEŞME SÜRESİNİN DOLMASIYLA DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDEKİ BAŞHEKİMLİK GÖREVİNDEN AYRILAN PROF. DR. MUSTAFA GÜNEŞ, "SAHİP OLDUĞUMUZ KOLTUKLAR VE MAKAMLAR DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN KULLANILMIYORSA BEYHUDEDİR. MAKAMLAR GEÇİCİ DEVLET BAKİDİR.6 YILDIR DEVAM EDEN SÖZLEŞMELİ YÖNETİCİLİK GÖREVİM SONA ERMİŞTİR. BUNDAN SONRA ASLİ GÖREVİM OLAN HEKİMLİK MESLEĞİMİ İCRA ETMEYE DEVAM EDECEĞİM" DEDİ.

Sözleşme süresinin dolmasıyla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki başhekimlik görevinden ayrılan Prof. Dr. Mustafa Güneş, "Sahip olduğumuz koltuklar ve makamlar devletimize ve milletimize hizmet için kullanılmıyorsa beyhudedir. Makamlar geçici devlet bakidir. 6 yıldır devam eden sözleşmeli yöneticilik görevim sona ermiştir. Bundan sonra asli görevim olan hekimlik mesleğimi icra etmeye devam edeceğim" dedi.


Kocaeli’de bulunan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş sözleşme süresinin dolması sebebiyle görevine veda etti. Hastane yönetimi ve çalışanları tarafından Güneş’e veda organizasyonu düzenlendi. Hastane yönetimi, başhekim Güneş’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti. Veda organizasyonda konuşma Prof. Dr. Mustafa Güneş, “Sahip olduğumuz koltuklar ve makamlar devletimize ve milletimize hizmet için kullanılmıyorsa beyhudedir. Makamlar geçici devlet bakidir. Bizler geçici, dostluklar ve hoş bir seda kalıcıdır. Benler geçici, bizler kalıcıdır. 5 Eylül itibariyle yaklaşık 6 yıldır devam eden sözleşmeli yöneticilik görevim sona ermiştir. Bu devletimizin ve yöneticilerimizin kararıdır. Saygı duyar yeni görevimize aynı heyecanla devam ederiz. Bundan sonra asli görevim olan hekimlik mesleğimi icra etmeye devam edeceğim. Bildiğiniz gibi 4 Ocak 2018 tarihinde hastanemizde göreve başladık ve tüm birimlerle burada toplantılar yaptık. Yönetici olarak izleyeceğim yolları size aktardım. Bu süreçte ayrım gözetmeksizin herkese karşı mutlak adaletin sağlanması için çaba sarf ettik. Çünkü biz biriz, beraberiz ve bu ülkenin bir ferdiyiz. Ben bu göreve başlarken her çalışanımın gönlüne dokunmaya çalıştım, gönül kapısından girmeye çalıştım. Başardım veya başaramadım o sizin takdiriniz ama çok mücadele ettiğimi açıkça ifade etmek istiyorum. Bu süreçte ekip olarak yapılan hizmetlerden, yeniliklerden bahsetmeyeceğim, milyonları bulan inşaat ve tıbbi cihaz hibeleri için verilen çalışmalardan da bahsetmeyeceğim. Çünkü bu bizim zaten asli görevimizdir. Ben değil biz başardık. Özellikle pandemi sürecinde Farabi’nin şanına yakışır mücadelenizi, fedakarlığınızı ve öz verili çalışmalarınızı unutmayacağım” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobilin motor kısmına giren afacan kediyi itfaiye kurtardı Önceki Haber

Otomobilin motor kısmına giren afacan ke...

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonunda 8 şüpheli yakalandı Sonraki Haber

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonund...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar