160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dağcılar Ağrı Dağı zirvesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dağcılar Ağrı Dağı zirvesinde
Abone ol
KAHRAMANMARAŞLI DAĞCILAR, 5137 RAKIMLI AĞRI DAĞI’NA TIRMANDI.

Kahramanmaraşlı dağcılar, 5137 rakımlı Ağrı Dağı’na tırmandı.


Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Dağ Aslanları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 5 üyesi Ağrı Dağı tırmanışına 2 bin 200 rakımlı bölgeden başladı. 3 gün sonra dağın zirvesine ulaşan 5 dağcı Kahramanmaraş’ın gastronomi turizmine katkı sunan Alpedo Kervan Pastanelerinin logolarının bulunduğu bayrağı açtı.


Dağ Aslanları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Hikmet Besni, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı kutlamaları nedeniyle Türkiye’nin en yüksek zirvesi olan 5137 rakımlı Ağrı Dağı zirvesine kurtuluş tırmanışı yaptık. Tırmanışımızı gıda sektörünün zirvesi olan Alpedo-Kervan Pastaneleri katkılarıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız” dedi.


Alpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ise, tırmanışı gerçekleştiren ve zirvede Alpedo bayrağını dalgalandıran sporculara teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te Adli Yıl Açılışı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldıÖnceki Haber

Gaziantep’te Adli Yıl Açılışı dolayısıyl...

Kuşadasında kaza ucuz atlatıldıSonraki Haber

Kuşadasında kaza ucuz atlatıldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar