160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun 4. etabının kazananı Sepulveda oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun 4. etabının kazananı Sepulveda oldu
Abone ol
57'NCİ CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NUN 4. ETABI OLAN İZMİR-MANİSA ETABINI EDUARDO SEPULVEDA KAZANDI.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir-Manisa etabını Eduardo Sepulveda kazandı.


Bu yıl ’Tarihe ve Doğaya Saygı’ temasıyla gerçekleştirilen ve 14 ülkeden 25 takım olmak üzere toplam 161 sporcunun mücadele ettiği 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 4. etabı tamamlandı. İzmir’in Konak ilçesinden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun verdiği startla pedal basan sporcular, Karşıyaka’dan geçerek Ulukent yönüne devam etti. Ardından Menemen’den geçen bisikletçiler, Manisa il sınırına ulaştı. Turgutlu üzerinden Kemalpaşa’ya yönelen bisikletçiler, Akalan’dan geçerek Spil Dağı tırmanışının ardından finiş noktasına ulaştı. Son bölümü çekişmeli geçen mücadelede 3.48:38’lik derecesiyle İzmir (Konak) - Manisa (Spil) etabını Arjantinli sporcu Eduardo Sepulveda kazandı. İkinciliği Israel-Premier Tech takımından Patrik Bevin, üçüncülüğü ise Lotto Soudal takımından Harm Vanhoucke elde etti.


57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda genel klasman birinciliğini belirleyecek olan İzmir-Manisa’da Eduardo Sepulveda, önemli bir avantaj elde etti. Arjantinli sporcu, bu başarısı ile hem genel klasman liderini gösteren turkuaz mayoyu hem de kırmızı mayonun sahibi oldu. Beyaz mayonun sahibi Ukraynalı sporcu Sakarya BB’den Vitaly Buts olurken yeşil mayo Belçikalı Jasper Philipsen’in oldu.


Spil Dağı Milli Parkı’nda düzenlenen ödül töreninde sporcuların ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu takdim etti. Törene Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, daire müdürleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turgutlu Kariyer projesi 3 bin kişiye umut oldu Önceki Haber

Turgutlu Kariyer projesi 3 bin kişiye um...

Marmariste minik futbolcular spora ara vermedi Sonraki Haber

Marmariste minik futbolcular spora ara v...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar