160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile bir araya geldi
Abone ol
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, NATO OLAĞANÜSTÜ LİDERLER ZİRVESİ’NE KATILMAK ÜZERE GELDİĞİ BRÜKSEL’DE FRANSA CUMHURBAŞKANI EMMANUEL MACRON İLE BİR ARAYA GELDİ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Olağanüstü Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere geldiği Brüksel’de Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.


Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Olağanüstü Liderler Zirvesi başlıyor. Zirveye katılmak için Brüksel’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Karargahı’na geçti. Erdoğan, daha sonra Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.


NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg zirve öncesi yaptığı açıklamada, toplantıda Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının sonuçlarının ele alınacağını ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin zirvedeki liderlere hitap edeceğini söylemişti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Valisi Yılmaz, Sumbas ilçesinde incelemelerde bulundu Önceki Haber

Osmaniye Valisi Yılmaz, Sumbas ilçesinde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Karargahında Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Karargahında

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar