160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Afrika Cumhurbaşkanı Ramaphosa ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Afrika Cumhurbaşkanı Ramaphosa ile bir araya geldi
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde Güney Afrika Cumhurbaşkanı Matamala Cyril Ramaphosa Ile Bir Araya Geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde Güney Afrika Cumhurbaşkanı Matamala Cyril Ramaphosa ile bir araya geldi.

Görüşmede, Türkiye ile Güney Afrika Cumhuriyeti arasındaki ikili ve çok taraflı seviyelerde yürütülen mevcut güçlü ilişkilerin daha da pekiştirilmesine yönelik atılacak adımlar ile iki ülkeyi ilgilendiren bölgesel, küresel meseleler ele alındı. Görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da hazır bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uşak Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı Önceki Haber

Uşak Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri...

Fethiyede 25 düzensiz göçmen yakalandı Sonraki Haber

Fethiyede 25 düzensiz göçmen yakalandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar