160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cebrayılda resmi törenle karşılandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cebrayılda resmi törenle karşılandı
Abone ol
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, ERMENİSTAN İŞGALİNDEN KURTARILAN KARABAĞ’DA TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cebrayıl’da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından resmi törenle karşılandı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan işgalinden kurtarılan Karabağ’da temaslarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cebrayıl’da Azerbaycanlı mevkidaşı İlham Aliyev tarafından resmi törenle karşılandı. İki ülkenin milli marşlarının okunduğu törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra karşılama kıtasını selamladı. Erdoğan ve Aliyev, tören sonrasında baş başa görüşmeye geçti. Erdoğan ve Aliyev’in ortak basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.


Erdoğan’a Azerbaycan ziyaretinde TBMM Başkan Vekili Celal Adan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı


Vahit Kirişci, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tepebaşı Belediyesinden öğrencilere sıcak çorba ikramı Önceki Haber

Tepebaşı Belediyesinden öğrencilere sıca...

Sesli Şiir Antolojisi şiir tutkunlarını buluşturacak Sonraki Haber

Sesli Şiir Antolojisi şiir tutkunlarını...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar