160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çöp evden çıkan Cem Muhammetin geçmişte kalan mutlu anları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çöp evden çıkan Cem Muhammetin geçmişte kalan mutlu anları
Abone ol
BURSA’DA 1 YILDIR, ÇÖP EVDEKİ KİLİTLİ ODADA TUTULAN VE BİTKİN HALDE BULUNAN 9 YAŞINDAKİ CEM MUHAMMET A.’NIN, ANNEANNESİYLE DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADIĞI MUTLU FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI.

Bursa’da 1 yıldır, çöp evdeki kilitli odada tutulan ve bitkin halde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammet A.’nın, anneannesiyle doğum gününü kutladığı mutlu fotoğraflar ortaya çıktı.


Nilüfer ilçesinde, teyzesi tarafından çöp evdeki bir odada bir yıldır kilitli tutulan 9 yaşındaki Cem Muhammet A., bitkin halde bulunmuştu. Antalya’da yaşayan anneye verilen çocuk daha sonra tedavisi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne tedavisi için yatışı yapıldı. 4 gündür Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisine devam edilen küçük çocuğun, sağlık durumunun iyiye gittiği, özel bir diyet programıyla beslenmesinin yapıldığı kaydedildi.


Öte yandan Cem Muhammet A.’nın, anneanne Asuman A. tarafından bakıldığı dönemlerdeki 3 fotoğrafına ulaşıldı. Fotoğraflardan birinde küçük çocuk mutlu şekilde anneannesi ile doğum günü kutlarken, diğer fotoğraf karesinde Asuman A.’nın kucağında bahçede oturduğu görüldü. Bir diğer kareye ise Muhammet A.’nın anneannesine sarıldığı ve gülümsediği anlar yansıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Metamfetaminle yakalanan şüpheli tutuklandıÖnceki Haber

Metamfetaminle yakalanan şüpheli tutukla...

Isparta’da ”Geleceğin Sınıfı Laboratuvarı” projesi hibe desteği kazandıSonraki Haber

Isparta’da ”Geleceğin Sınıfı Laboratuvar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar