160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çocuklar römork havuzda serinliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklar römork havuzda serinliyor
Abone ol
ADANA’NIN KOZAN İLÇESİ ESKİ KABASAKAL MAHALLESİNDE YAŞAYAN ÇOCUKLAR, ÇİFTÇİLİK YAPAN BABALARININ HASAT DÖNEMİNİN BİTMESİ İLE BUĞDAY TAŞIDIKLARI RÖMORKU BABALARININ HAVUZA DÖNÜŞTÜRMESİ İLE SICAKLARIN KEYFİNİ SEYYAR HAVUZDA ÇIKARDI.

Adana’nın Kozan ilçesinde çocuklar, havuza dönüştürülen römorkta serinliyor.


Kozan’a bağlı Eskikabasakal Mahallesinde yaşayan ve çiftçilik yapan Yılmaz ailesi sıcaklar ile birlikte çocuklarını mutlu etmek için hasadı tamamlanan buğday sonrası kullandıkları traktör römorkunu seyyar havuza dönüştürdü. Sıcaktan bunalan çocuklar römork havuzda doyasıya eğlendi.


Seyfullah Yılmaz, yeğenleri ve çocukları mutlu olsun diye römorktan havuz yaptıklarını belirterek, “Köyümüzde havuz yok. Havalar sıcak. Denize gidemiyoruz. Biz çiftçiyiz çalışıyoruz. Çiftçi çocuğunun eğlencesi oldu. Köyde sürekli iş oluyor. Çocuklar çok seviniyor. Köyden tüm çocuklar geliyor eğleniyorlar” dedi.


Çocuklardan ise röpork havuzda serinlemenin keyfini yaşıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir Körfezinde bir ilk: Janolus cristatus görüntülendi Önceki Haber

İzmir Körfezinde bir ilk: Janolus crista...

Güngör: Turizmi esas alan kadim şehirlerimizi ihya etmeliyiz Sonraki Haber

Güngör: Turizmi esas alan kadim şehirler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar