24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5613
EURO34.8703
ALTIN2430.8

Çocuklar Korkut Ata Üniversitesi’nde şenliklerle eğlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklar Korkut Ata Üniversitesi’nde şenliklerle eğlendi
Abone ol
Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak düzenlenen “Çevre ve Çocuk” şenliği, Osmaniye’de Korkut Ata Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak düzenlenen “Çevre ve Çocuk” şenliği, Osmaniye’de Korkut Ata Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 81 ilimizde düzenlenen Çevre ve Çocuk Şenliği Alanını ziyaret ederek çocuklarımızla bir araya geldi.

 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kayalı Bahçe'de düzenlenen Şenliğe Vali Yılmaz'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, akademisyenler, çocuklar ve aileleri katıldı.

  Çocuklara sıfır atık, geri dönüşüm, iklim değişikliği, doğa ve çevre bilinci kazandırmayı amaçlandığı şenlikte birbirinden renkli atölyelerde eğlenceli ve eğitici etkinlikler gerçekleştirildi.

 Şenlikte kurulan stantları ziyaret ederek bilgi alan Vali Yılmaz, etkinliklere katılan çocuklarla da sohbet ederek, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Şenliğin düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür eden Vali Yılmaz, Çevre ve Çocuk şenliğinin çocuklarımızın çevre konusunda bilinçlenmesinde katkı sağlayacağını söyledi.

  Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Celil Atasever ve Cebrail Baytekin'in eserlerinden oluşan Fotoğraf Karakalem Sergisini gezerek, emeği geçenleri tebrik etti. Çocuklarımıza mutlu ve güzel bir gelecek dileyen Vali Yılmaz, Şenlik alanından ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yolcu otobüsünde 3 kilo 600 gram uyuşturucu ele geçirildiÖnceki Haber

Yolcu otobüsünde 3 kilo 600 gram uyuştur...

Didimin dünyaca ünlü plajlarında çevreci etkinlikSonraki Haber

Didimin dünyaca ünlü plajlarında çevreci...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar