160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çocuğunu almak için gittiği okulda bıçaklanmıştı, hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuğunu almak için gittiği okulda bıçaklanmıştı, hayatını kaybetti
Abone ol
Kocaeli'nin Derince Ilçesinde çocuğunu Almak Için Gittiği Okulun Bahçesinde Bıçaklanan Veli, Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde çocuğunu almak için gittiği okulun bahçesinde bıçaklanan veli, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Yenikent Mahallesi Turgut Özal Caddesi Tufan Sokak’ta bulunan bir ilköğretim okulunun bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çocuğunu almak için okula gelen Murat Tosun, bahçede ismi öğrenilemeyen 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Murat Tosun vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar kaçtı. Murat Tosun, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Servis şoförlüğü yaptığı öğrenilen evli ve 3 çocuk babası Tosun, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiyede tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 1 Filistinli daha son yolculuğuna uğurlandı Önceki Haber

Türkiyede tedavi gördüğü hastanede hayat...

Zonguldakın nüfusu 591 bin 492 oldu Sonraki Haber

Zonguldakın nüfusu 591 bin 492 oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar