21 Mayıs, 2024, Salı
DOLAR32.1929
EURO34.9653
ALTIN2508.2

Cizreli öğrenciler Yerli Malı Haftasını TOGG ile kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cizreli öğrenciler Yerli Malı Haftasını TOGG ile kutladı
Abone ol
şırnak’ın Cizre Ilçesinde Cumhuriyetin 100. Yılında,100.yıl Ilkokulunda Düzenlenen Yerli Malı Haftasında öğrencilere Cumhuriyetin 100.yılında üretilen Yerli Ve Milli Otomobil Togg Tanıtıldı.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla 100. Yıl İlkokulunda düzenlenen Yerli Malı Haftasında öğrencilere yerli ve milli otomobil TOGG tanıtıldı.

Cizre ilçesi Konak Mahallesi Bozalan TOKİ Konutlarında bulunan 100. Yıl İlkokulunda okul idaresi tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla Cizre Ticaret ve Sanayi Başkanlığına ait Türkiye’nin gururu yerli otomobil TOGG okul bahçesine getirilip öğrencilere tanıtıldı. 100. Yıl İlkokulunda düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliği yerli ürünlerin yanı sıra yerli ve milli araç TOGG ile kutlandı. Öğrenciler, yerli aracın okula gelişini alkışlarla karşıladı. Okul bahçesinde ilk defa TOGG’u gören minik öğrenciler hem otomobile bindi, öğrenciler hem de aracı yakından görme fırsatını yakaladı, hem de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okuldaki Yerli Malı Haftası kutlama etkinliği ile ilgili değerlendirmede bulunan okul öğretmenlerinden Yusuf Karakuş, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında 100. Yıl İlkokulunda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasına (Yerli Malı Haftası) istinaden öğrencilerimizin de merak ettiği yerli ve milli aracımızı tanıtma fırsatı bulduk. Bizlere bu imkanı sağlayan başta Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına ve tüm yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir çalışmanın yapılması böyle bir tanıtımın, imkanın bize sağlanması öğrencilerimize bu haftada farkındalık oluşturmak adına çok önemli bir katkı sundu. Öğrencilerimiz TOGG’u görünce büyük bir hayranlıkla baktılar ve merak duygularını gidermek adına aracın yanına büyük bir sevinç ile koşuştular. Bu farkındalığın oluşması gerçekten bizim için çok önemliydi. İnşallah gelecek nesillerde öğrencilerimizde bu tür çalışmalar yaparak ve Türkiye Cumhuriyetimize katkılar sunarak yerli ve milli çalışmalar sürdüreceklerdir. Bu konuda bu farkındalığı oluşmasına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Etkinlikte TOGG’un gelişini alkışlarla karşılayan 100. Yıl İlkokulu öğrencileri etkinlik sonunda da aracı yine alkışlar eşliğinde uğurladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KKTCnin ilk ve tek klasik araba müzesinde tarihe yolculukÖnceki Haber

KKTCnin ilk ve tek klasik araba müzesind...

Trafik kazasında ağır yaralanan uzman çavuş yaşam mücadelesini kaybettiSonraki Haber

Trafik kazasında ağır yaralanan uzman ça...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar