160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çim Hokeyi Kulüpler Avrupa Şampiyonası, Kırklarelinde başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çim Hokeyi Kulüpler Avrupa Şampiyonası, Kırklarelinde başladı
Abone ol
MÜSABAKALARDA NORVEÇ TEMSİLCİSİ KRİNGSJA SPORTS KLUBB İLE MACARİSTAN'IN EPİTOK HC TAKIMI KARŞI KARŞIYA GELDİ. MÜCADELEDE MACARİSTAN TEMSİLCİSİNİN 3-2 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Çim Hokeyi Kulüpler Avrupa Şampiyonası, Kırklareli’nde büyük coşkuyla başladı.


Çim Hokeyi Kulüpler Avrupa Şampiyonası, Kırklareli’nin ev sahipliğinde başladı. Müsabakalarda Norveç temsilcisi Kringsja Sports Klubb ile Macaristan’ın Epitok HC takımı karşı karşıya geldi. Mücadele, Macaristan temsilcisinin 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.


Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, çok mutlu olduğunu belirterek, “20 gündür yoğun bir tempo ile çalıştığımız sahamız bitti. Açılışını federasyonumuzun verdiği Avrupa Kulüpler Şampiyonası ile açtık. İlk maçımız başladı, mutluyuz. Kırklareli için de değişik bir deneyim oluyor. 5 farklı ülkeden 6 takım mücadele edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.


6 Haziran Pazartesi günü sona erecek şampiyonada Türkiye, Norveç, Finlandiya, Macaristan ve Malta olmak üzere 5 ülkenin takımları mücadele edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“İki gülüm vardı, biri mezarda kurudu, biri dağda soldu”Önceki Haber

“İki gülüm vardı, biri mezarda kurudu, b...

Göçük altında kalarak hayatını kaybettiSonraki Haber

Göçük altında kalarak hayatını kaybetti

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar