17 Haziran, 2024, Pazartesi
DOLAR32.811
EURO35.1761
ALTIN2447.1
Yusuf Cinkara Otomotiv

CHP Genel Başkanı Özel, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Genel Başkanı Özel, Şehit Ailesini Ziyaret Etti
Abone ol
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın ailesini ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın ailesini ziyaret etti.

Özel, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Cenaze töreninde yaşanan provokasyondan dolayı şehit ailesi ve bizler üzüntü duyduk.

Şehidin ailesi, bu mahalle, bu şehir ve gerçek vatanseverler, gerçek milliyetçiler bu provokasyondan sorumlu değildir. Bu provokasyonun amacı, bizleri itibarsızlaştırmaktı.

Biz, 2024 yılının bir milat olmasını, acıda ve kederde birleşebilen, sevinçte ortaklaşabilen bir ülke haline dönüşmeyi istiyoruz. Acıda, kederde, tasada ve mutlulukta bir bütün olarak davranabilmeyi, o alanlara siyaset sokmama konusunda üzerimize düşeni yapacağız." dedi.

Özel, bir soru üzerine, "Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye'nin iki güzide kulübünün maçını Atatürk düşmanı Suudi Arabistan'a muhalefet partileri mi almış?

Anıtkabir'e gitmeyen Suudi Arabistan'a Cumhuriyetin 100. yılının en büyük kupasını götürmek hangi aklın ürünü? Böyle bir durumu Türkiye'ye yaşatanlar, samimi bir özür dileyip özeleştiri yapacaklarına, yine dönüp muhalefeti suçluyorlar. Muhalefet ne yapsın?

4 ay önce bu maç orada oynamaz dedim. 3 ay önce bu maçın yerini değiştirin dedim. 2 ay önce bu maçın doğru yeri İzmir Atatürk Stadı'dır dedim.

Atatürk'ün adını anmayan, kabrine gitmeyen, İstiklal Marşımıza dahi tahammül edemeyen, Atatürk'ün askerini, 'Merhaba asker' diye kendi dilinde selamlamak yerine, Arapça selamlayan bir adamın ayağına Atatürk'ün iki takımının maçını götürürsen bu olur.

Halen daha bizi suçluyor. Suçluluk psikolojisindedir. Orada yaşananların sebebi sensin, sen Tayyip Erdoğan." diye konuştu.

Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Böyle acıların yaşanmadığı, hiçbir annenin gözyaşı dökmediği bir 2024 diliyorum. İki şeyin rengi yok.

Bir, annelerin gözyaşının rengi yok. İki, emekçinin alın terinin rengi yok. 2024'te hiçbir annenin, Türk'ün, Kürt'ün, Alevi'nin, Sünni'nin, bu memlekette yaşayan, bu dünyada yaşayan hiçbir annenin gözyaşı dökmediği bir 2024 diliyorum.

Filistin'deki mezalimin durduğu bir 2024 diliyorum. Savaşsız, kavgasız bir 2024 diliyorum. Barış ve sağlık dolu bir 2024 diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
4 bin metrelik hat ile iki mahalleye kesintisiz içme suyu ulaşacakÖnceki Haber

4 bin metrelik hat ile iki mahalleye kes...

Seyyar satıcı yediği çekirdeklerin kabuklarını en yakın çöp kutusuna kadar cebinde taşıyorSonraki Haber

Seyyar satıcı yediği çekirdeklerin kabuk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar