
CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, Adana'da gerçekleşen bir toplantıda gazetecilerle buluştu.
CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, Adana'da gerçekleşen bir toplantıda gazetecilerle buluştu.
Tanburoğlu, toplantıda Adana ve güncel konular hakkında konuştu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.
İl Başkanı, medyanın karşılaştığı sorunları ve hükümetin basın üzerindeki etkisini üzüntüyle takip ettiklerini belirtti.
Tanburoğlu, 7 Ekim'de yapılan CHP Adana 38. Olağan Kongresi sonucunda il başkanı seçildiğini açıkladı.
Yerel seçimler ve kurultay sürecinin değerlendirilmesi için bu toplantının gerçekleştirildiğini ifade etti.
Tanburoğlu, basın ve medya ile çalışma stratejilerinin eski yönetimlere nazaran farklı olacağını belirterek, yerel ve ulusal gündemi yakından takip edip, basın ve sosyal medyayı daha etkili bir şekilde kullanacaklarını söyledi.
İl Başkanı, belirli periyotlarda yerel basınla bir araya gelip, değerlendirme toplantıları yapacaklarını ve Adana özelinde farklı bir çalışma metodunu uygulayacaklarını belirtti.
Ayrıca, CHP'nin sosyal demokrat politikaları uygulayarak toplumun her kesiminde olmayı hedeflediklerini vurgulayarak, yaklaşan yerel seçimler için Adana'da güçlü bir şekilde çalışacaklarını ve kazanacaklarını ifade etti.
Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tanburoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere merkez ilçeler ve taşra ilçelerinin çoğunu kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

Yorum Yazın