160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çanakkalede seçim güvenliği toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkalede seçim güvenliği toplantısı yapıldı
Abone ol
çanakkale'de 31 Mart 2024 Tarihinde Yapılacak Olan Mahalli Idareler Genel Seçimlerinin Ilde Huzur Ve Güven Ortamı Içerisinde Yapılmasına Yönelik Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali Ilhami Aktaş Başkanlığında Yapıldı.

Çanakkale’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılmasına yönelik Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.

GAMER toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, ilçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran ve ilgili kurum müdürleri katıldı. Toplantıda, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven içinde gerçekleşebilmesini sağlamak amacıyla il genelinde alınan tedbirler ile yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. Seçim sürecinde herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için her türlü güvenlik tedbirinin alındığını belirten Vali İlhami Aktaş, seçimde görev alacak olan tüm personele kolaylıklar diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balık avlamak isterken kendi ağına takılıp suya kapıldıÖnceki Haber

Balık avlamak isterken kendi ağına takıl...

İBB Başkan Adayı Kurum: 5 yılda İstanbul liyakatsizliğin kurbanı olduSonraki Haber

İBB Başkan Adayı Kurum: 5 yılda İstanbul...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar