29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO35.1187
ALTIN2326.3

Büyükşehirden Katlı Pazar bölgesinde asfalt mesaisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehirden Katlı Pazar bölgesinde asfalt mesaisi
Abone ol
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YILLARIN SORUNU HALİNE GELEN KATLI PAZAR BÖLGESİ YAĞMURSUYU ALTYAPISINI ETAPLAR HALİNDE YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALARLA ÇÖZÜME KAVUŞTURUYOR. ALTYAPISI TAMAMLANAN KISIMLAR SASKİ MARİFETİYLE HIZLA ASFALTLANARAK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULUYOR.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yılların sorunu haline gelen Katlı Pazar bölgesi yağmursuyu altyapısını etaplar halinde yürüttüğü çalışmalarla çözüme kavuşturuyor. Altyapısı tamamlanan kısımlar SASKİ marifetiyle hızla asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Kudüs Caddesi ve Katlı Pazar bölgesinde başlattığı yağmursuyu altyapı çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Proje alanının şehrin merkezinde bulunması nedeniyle etaplar halinde yürütülen çalışmalardan dolayı bölge esnafı ve vatandaşlar oldukça memnun.


9 etaptan oluşan ve 8. etabında çalışmaları devam eden projede, altyapısı tamamlanan kısımlar SASKİ marifetiyle asfaltlanarak vatandaşların kullanımına sunuluyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden çalışmalar çerçevesinde altyapısı tamamlanan İtfaiye Caddesi ve Dar Sokak’ta asfalt çalışmaları da yapıldı.


Yeni yağmursuyu hattından sona gelinen çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “Bölgede esnafımızın ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için yılların sorunu haline gelen yağmursuyu hattı problemini etaplar halinde hızla çözüme kavuşturuyoruz. Tamamlandığında 3 bin 500 metre uzunluğa sahip olacak yeni hat sayesinde yoğun yağışlarda dahi olumsuzluklar yaşanmayacak. Bölgede yoğun bir şekilde yaşanan alışverişin etkilenmemesi için asfalt çalışmalarımızı hareketin az olduğu akşam saatlerinde başlatıyor ve gece saatlerine kadar sürdürüyoruz” ifadeleri kullanıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İpekyolu Belediyesinden yoğun asfalt mesaisiÖnceki Haber

İpekyolu Belediyesinden yoğun asfalt mes...

Cezaevinde öğrendiği ahşap işlemeciliğini devlet desteğiyle mesleği haline getirdiSonraki Haber

Cezaevinde öğrendiği ahşap işlemeciliğin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar