160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bursayı şiirlerle anlatmıştı, 34 yıl görev yaptığı camidan uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursayı şiirlerle anlatmıştı, 34 yıl görev yaptığı camidan uğurlandı
Abone ol
Münir Cengiz Ve Behiç Aksoy Dualarla Uğurlandı

Bursa’da tarihi Emirsultan Camisi’nde 34 yıl imam hatip olarak görev yapan ve okuduğu Bursa şiirleriyle sosyal medyada binlerce kişinin gönlüne giren iki çocuk babası Münir Cengiz (87) görev yaptığı camiden son yolculuğuna uğurlandı. İhlas Haber Ajansı Ankara Haber Müdürü Behçet Aksoy’un ağabeyi İhlas Vakfı gönüllüsü Behiç Aksoy(67) da aynı camiden sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Münir Cengiz ve Behiç Aksoy için Emirsultan Camisi’nde öğle namazına müteakip cenaze namazları kılındı. Cenaze namazına eski bakanlardan Ak Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, sevenleri, yakınları ve yüzlerce kişi katıldı.

Bursa’nın sevilen din görevlilerinden Münir Cengiz son yıllarda Cengiz Numanoğlu’nun Bursa şiirlerini okuyarak gönüllerde taht kurmuştu.

Yüzlerce hafız yetiştiren Emirsultan emekli imam hatibi Cengiz Hamitler Kabristanı’nda toprağa verildi

Öte yandan İhlas Haber Ajansı Ankara Haber Müdürü Behçet Aksoy’un İhlas Vakfı gönüllülerinden ağabeyi Behiç Aksoy da ahirete irtihal etti. Aksoy da Emirsultan’da öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hasköy Kabristanı’nda dualarla defnedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ukrayna bandıralı römorkör ve vinç platformu dikkat çekti, gerçek sonra ortaya çıktıÖnceki Haber

Ukrayna bandıralı römorkör ve vinç platf...

İyi Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu'dan 19 Mayıs Mesajı!Sonraki Haber

İyi Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar