160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bursadaki aile faciası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursadaki aile faciası
Abone ol
DAHA SONRA KENDİSİNİ İPLE ASARAK İNTİHAR EDEN BABA YAŞAMINA SON VERDİ. YARALI ÇOCUĞUN SAĞLIK DURUMUNUN CİDDİYETİNİ KORUDUĞU ÖĞRENİLİRKEN, ADLİ TIP KURUMU MORGUNDA YAPILAN OTOPSİ İŞLEMLERİNİN ARDINDAN CENAZELER AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ. ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN 7 YAŞINDAKİ AHMET SARAÇ, ACILI ANNESİNİN GÖZYAŞLARI EŞLİĞİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Bursa’da eşi işteyken 2 çocuğunu bıçaklayıp intihar eden baba ile hayatını kaybeden 7 yaşındaki oğlu toprağa verildi. 8 yıllık eşini ve evlatlarından birini kaybeden, bir evladı ise hastanede yoğun bakımda kalan acılı anne A.S. fenalık geçirince, cenaze için geldiği araçtan dışarıya çıkamadı.


Olay, dün gece saat 20.00 sıralarında Gürsu ilçesi İpekyolu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 8 yıllık evli olduğu eş A.S. işte iken cinnet getiren baba Rahim Cem Saraç (42), 7 ve 3 yaşlarındaki iki oğlunu bıçakladıktan sonra evde bulduğu iple kendini astı.


İşten eve dönen anne A.S. (37) uzun süre zile bastıktan sonra kimsenin kapıyı açmamasından şüphelendi. Anne durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri şüpheli bir durum olduğunu fark etmesinin ardından kapıyı kırarak eve girdi. Eve girdiklerinde anne ve ekipler içerideki manzarayı görünce gözlerine inanamadı.


Babanın bıçakladığı 7 yaşındaki oğlu Ahmet Saraç hayatını kaybederken, R.S. (3) ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçiren anneyi aile yakınları ve komşuları sakinleştirdi. Hayatını kaybeden baba ve 7 yaşındaki oğlu savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedenlerinin tespit edilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Otopsi işlemleri tamamlanan baba ve 7 yaşındaki oğlunun cenazesi ailelerine teslim edildi.


7 yaşındaki Ahmet Saraç Gürsu ilçesindeki Zafer Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.


İntihar eden baba Rahim Cem Saraç’ın cenazesinin ise Gürsu’nun Zafer Mahallesi’ndeki Emirsultan Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Barda 2 kişiyi öldüren bodyguarda 2 kez müebbet hapisÖnceki Haber

Barda 2 kişiyi öldüren bodyguarda 2 kez...

Adana’da KBRN ve deprem tatbikatı yapıldıSonraki Haber

Adana’da KBRN ve deprem tatbikatı yapıld...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar