160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bursada Gastrofest heyecanı başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursada Gastrofest heyecanı başladı
Abone ol
TARİH, KÜLTÜR VE MEDENİYET BAŞKENTİ ‘YEŞİL BURSA’NIN GELENEKTEN GELECEĞE AKAN EŞSİZ İPEKSİ LEZZETLERİNİN TANITILACAĞI 'BURSA GASTRONOMİ FESTİVALİ' KORTEJ YÜRÜYÜŞÜYLE START VERDİ.

Tarih, kültür ve medeniyet başkenti ‘Yeşil Bursa’nın gelenekten geleceğe akan eşsiz ipeksi lezzetlerinin tanıtılacağı ’Bursa Gastronomi Festivali’ kortej yürüyüşüyle start verdi.


Bursa´da dededen toruna yaşayan lezzet duraklarının yanı sıra Master Show, Master Class, söyleşi, yarışma ve panellerde ünlü şeflerin yer alacağı, konserler ve gösterilerle dolu 7’den 70’e herkes için her anlamda doyurucu Bursa Gastronomi Festivali düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı. Merinos AKKM’de organize edilen festivale dünyaca ünlü şeflerle birlikte Bursa’ya özgü lezzetler tanıtılacak. 3 gün sürecek festivalde yarışmalar, workshoplar ve birçok farklı etkinlik gerçekleşecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiyede deniz ticaret hacminin yüzde 16sı İzmirde Önceki Haber

Türkiyede deniz ticaret hacminin yüzde 1...

Boş arazide çıkan yangın büyümeden söndürüldü Sonraki Haber

Boş arazide çıkan yangın büyümeden söndü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar