160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bursada 27 yaşındaki futbolcu kalbine yenik düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursada 27 yaşındaki futbolcu kalbine yenik düştü
Abone ol
BURSA YENİŞEHİR BELEDİYESPOR’DA FORMA GİYEN 27 YAŞINDA Kİ GENÇ FUTBOLCU EVİNDE KALP KRİZİ GEÇİREREK VEFAT ETTİ.

Bursa Yenişehir Belediyespor’da forma giyen 27 yaşındak futbolcu evinde kalp krizi geçirerek vefat etti. Futbol camiası yasa boğuldu.


Bölgesel Amatör Lig’de bulunan Yenişehir Belediyespor’da sol bek olarak forma giyen başarılı futbolcu Barış Demir (27) ikamet ettiği merkez Yıldırım ilçesi Samanlı mahallesindeki evinde kalp krizi geçirerek öldü.


Herkes tarafından sevilen başarılı futbolcunun ani ölümü futbol camiasını yasa boğdu. Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın yaptığı açıklamada, “Kentimiz için çok önemli bir futbolcuydu. Kendisini çok severdik. Acımız büyüktür” dedi.


Genç futbolcunun cenazesi bugün Bursa’nın Yıldırım ilçesi Samanlı mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erol Evginin yaz turnesinin ilk durağı Bursa olduÖnceki Haber

Erol Evginin yaz turnesinin ilk durağı B...

ORAN 2022 Yılı Finansman Destek Programı açıklandıSonraki Haber

ORAN 2022 Yılı Finansman Destek Programı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar