160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bünyan Dostları anneler için 13. defa yürüdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bünyan Dostları anneler için 13. defa yürüdü
Abone ol
BÜNYAN DOSTLARI DERNEĞİ 13. GELENEKSEL ANNELER GÜNÜ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI. MAYIS AYINDA GELENEKSEL OLARAK YAPILAN ETKİNLİĞE BU SENE 70 DOĞASEVER KATILDI.

Bünyan Dostları Derneği 13. Geleneksel Anneler günü doğa yürüyüşü yapıldı. Mayıs ayında geleneksel olarak yapılan etkinliğe bu sene 70 doğasever katıldı.



Yaklaşık 25 kilometre uzunluğunda ki doğa yürüyüşü Koramaz Vadisi’nde başladı ve Bünyan’da sona erdi. Bünyan Dostları Derneği Başkanı Şener Serim "Geleneksel olarak mayıs ayında yaptığımız Anneler Günü Doğa yürüyüşünü 13. defa yaptık. Bu vesile ile başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerin gününü bir kez daha kutluyoruz. Covid-19 pandemisi sonrası yapılan bu seneki yürüyüşümüze büyük ilgi oldu ve 70 doğasever katıldı. Yürüyüş güzergahımızda yer alan Koramaz Vadisi İlk yürüyüşlerimizde birçok kişinin bilmediği bir yer iken UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesine girdikten sonra daha çok ilgi görmeye başladı. Daha önce ıssız olan bu vadi de bu sene birçok doğa grupları ile de karşılaştık" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Akşam Yemeği tiyatro oyunu NEVÜde sahnelendiÖnceki Haber

“Akşam Yemeği tiyatro oyunu NEVÜde sahn...

Nevşehirde 22 noktada trafik uygulaması yapıldıSonraki Haber

Nevşehirde 22 noktada trafik uygulaması...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar