13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bulanıkta gençler spora kazandırılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bulanıkta gençler spora kazandırılıyor
Abone ol
Muş'un Bulanık Gençlik Ve Spor Ilçe Müdürlüğü Tarafından Yürütülen Sportif Kurslarla Gençler Hem Spora Yönlendiriliyor Hem De Sağlıklı Bir Yaşam Için Teşvik Ediliyor.

Muş’un Bulanık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen sportif kurslarla gençler hem spora yönlendiriliyor hem de sağlıklı bir yaşam için teşvik ediliyor.

İlçede futbol, voleybol, basketbol ve jimnastik branşlarında açılan kurslarda yaklaşık 200 öğrenci düzenli olarak eğitim alıyor. Bulanık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 5 eğitmen tarafından verilen kursların, gençlerin fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal becerilerinin güçlenmesine de önemli katkı sunduğu belirtildi. Sporun disiplin, takım ruhu ve özgüven kazandırma noktasında önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekilirken, kurslara olan ilginin her geçen gün arttığı ifade edildi.

Bulanık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri, ilçede spor faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve daha fazla gencin sporla buluşturulması adına çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti. İlçe genelinde yürütülen kurslar sayesinde gençlerin boş zamanlarını verimli değerlendirdiği ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına katkı sağlandığı vurgulandı.

Yetkililer, önümüzdeki süreçte farklı branşlarda yeni kursların açılması ve sportif organizasyonların artırılması için çalışmaların devam edeceğini belirterek, tüm gençleri spor faaliyetlerine katılmaya davet etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivasta araç sayısı 219 bine yaklaştı Önceki Haber

Sivasta araç sayısı 219 bine yaklaştı

Çala Mart ayında kar düştü Sonraki Haber

Çala Mart ayında kar düştü

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar