03 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Buharkent Belediyesinin temizlik filosu güçlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Buharkent Belediyesinin temizlik filosu güçlendi
Abone ol
Aydın’ın Buharkent Ilçesinde Belediyenin Temizlik Filosu, çevre, şehircilik Ve Iklim Değişikliği Bakanlığı Tarafından Hibe Edilen çöp Toplama Aracı Ile Vakumlu Yol Süpürme Aracıyla Güçlendirildi.

Aydın’ın Buharkent ilçesinde belediyenin temizlik filosu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hibe edilen çöp toplama aracı ile vakumlu yol süpürme aracıyla güçlendirildi.

Buharkent Belediyesi’nin ilçedeki temizlik çalışmalarını daha etkin ve hızlı sürdürebilmek adına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na yapmış olduğu başvuruların ardından araçların teslimi de yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ekim ayında 130 adet çöp konteyneri hibe edilen Buharkent Belediyesi’ne bugün de çöp toplama aracı ile vakumlu yol süpürme aracı teslim edildi.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçedeki temizlik hizmetlerinin bundan böyle daha etkin ve hızlı şekilde sürdürüleceğini ifade ederek, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından belediyemize hibe edilen çöp toplama aracı ile vakumlu yol süpürme aracımızı bugün teslim aldık. İlçemizde temizlik hizmetlerinin daha etkin ve hızlı şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak bu kıymetli destek için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a şükranlarımızı sunuyorum. Yeni hizmet araçlarımız Buharkent’imize hayırlı olsun" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’nin Gençleri Türkiye Yolunda Fırtına Gibi Önceki Haber

Osmaniye’nin Gençleri Türkiye Yolunda Fı...

Bakan Ersoy: Mazisine sahip çıkan istikbaline yön verir Sonraki Haber

Bakan Ersoy: Mazisine sahip çıkan istikb...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar