30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4465
EURO34.7371
ALTIN2423.2

Boyner Grup Müşterileri 100.000 defa “Yuvarla”dı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boyner Grup Müşterileri 100.000 defa “Yuvarla”dı!
Abone ol
Alışveriş küsüratlarını yukarı yuvarlayarak sivil toplum kuruluşlarına kaynak yaratan Yuvarla, faaliyetlerine 2014 yılında Boyner Grup’un e-ticaret sitesi Morhipo.com üzerinden başlamıştı.
Alışveriş küsüratlarını yukarı yuvarlayarak sivil toplum kuruluşlarına kaynak yaratan Yuvarla, faaliyetlerine 2014 yılında Boyner Grup’un e-ticaret sitesi Morhipo.com üzerinden başlamıştı.

Yuvarla, iki yılın sonunda 15 e-ticaret sitesi ve BKM Express (Web)’e entegre edildi.

Boyner Grup, Morhipo.com’dan sonra tüm e-ticaret sitelerine Yuvarla’yı entegre etti.

Boyner Grup müşterileri Yuvarla ile bugüne kadar tam 100.000 adet bağış yaptı.

Boyner Grup, 2014 yılında Türkiye’de bireysel bağışçılık kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla yola çıkan Yuvarla’yı desteklemeye devam ediyor. Emre Danacı ve Erdi Yerebasmaz adlı iki genç girişimci tarafından kurulan Yuvarla, online alışverişlerde müşterilerin sepet tutarlarının küsuratlarını yukarıya yuvarlayarak, seçtikleri sivil toplum kuruluşuna bağışlamalarına olanak sağlıyor. E-ticaret müşterileri, Yuvarla sayesinde alışveriş tutarlarının küsüratını eğitim, sağlık, çevre ya da insani yardım konularında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına gönderebiliyor.

Bağışçılar iki yılda 300bin’e yaklaştı!

Kuruluşundan bu yana 276.733 destekçiden bağış toplayan Yuvarla, 16 Sivil Toplum Kuruluşu için toplam 354 bin TL kaynak yarattı. Bağışların 100.000’i Boyner Grup şirketlerinin e-ticaret siteleri (morhipo.com, boyner.com.tr, beymen.com, network.com.tr, fabrika-tr.com, divarese.com.tr) üzerinden gerçekleşti. Bir bağışçı ortalama 1.49 TL’lik destek sağlıyor.
En çok sağlığa bağış yapıyoruz!

Yuvarla üzerinden yapılan bağışlar incelendiğinde, Türkiye’de bağışçıların en çok sağlık alanına destek verdiği görülüyor. Yapılan bağışların oranları sırasıyla;
* Sağlık: %36
* Çevre: %25
* Afet ve İnsanı Yardım: %11 olarak kaydediliyor.

Boyner Grup yakın zamanda Yuvarla’yı mağazalarına da entegre ederek bağış adedi ve miktarının artırılması için Yuvarla’ya destek olmayı hedefliyor. Türkiye’de bireysel bağışçılık kültürünün yayılması her iki kuruluşun da önceliği arasında yer alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar