160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve İtfaiye Müdür Vekili tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve İtfaiye Müdür Vekili tutuklandı
Abone ol
Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Otel Yangınına Ilişkin Gözaltına Alınan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, Itfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun Ve Itfaiye Eri Irfan Acar Tutuklandı.

Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otel yangınına ilişkin gözaltına alınan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve itfaiye eri İrfan Acar tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca 21 Ocak’ta Grand Kartal Otel’de çıkan yangına ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor. Soruşturma çerçevesinde daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 15 kişi tutuklanmış, 6 kişi adli kontrol şartıyla salıverilmişti. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, itfaiye eri İrfan Acar da akşam saatlerinde tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Gülener, Coşkun ve Acar da tutuklandı. Böylelikle dosyada tutuklanan kişi sayısı 18’e yükseldi.

Öte yandan, tutuklananların yakınları ve CHP Bolu İl Başkanlığı üyeleri adliye önünde beklemeye devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhanede yolcu otobüsü kaza yaptı: 2si çocuk 14 yaralı Önceki Haber

Gümüşhanede yolcu otobüsü kaza yaptı: 2s...

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifinde Miraç Kandili idrak edildi Sonraki Haber

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifinde Miraç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar