160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bitlis-Tatvan otogarında sona yaklaşıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bitlis-Tatvan otogarında sona yaklaşıldı
Abone ol
Bitlis Ve Tatvan Belediyeleri Tarafından Ortaklaşa Yapılan Ve Bitlis Için önemli Projeler Arasında Bulunan Bitlis-tatvan Otogarının Ekim Ayı Sonunda Açılması Planlanıyor.

Bitlis ve Tatvan belediyeleri tarafından ortaklaşa yapılan ve Bitlis için önemli projeler arasında bulunan Bitlis-Tatvan otogarının Ekim ayı sonunda açılması planlanıyor.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis-Tatvan yeni otogar alanında incelemelerde bulunarak çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Ekim ayı içerisinde açılışını yapmayı planladıklarını belirten Başkan Tanğlay, “Göreve gelir gelmez, uzun yıllardır otogarı olmayan tek il olan ve Bitlis halkı tarafından adeta kanayan yara haline gelen otogar meselesini masaya yatırmış, şehre yakışacak projeyi hayata geçirdik. Bitlis’te uzun yıllar konuşulan fakat herhangi bir adım atılmayan otogar inşaatında son düzlüğe girdik ve bugün önem verdiğimiz projeler arasında yer alan Bitlis -Tatvan otogar inşaatında incelemelerde bulunarak, firma yetkililerinden detaylı bilgi aldık” dedi.

2023’ü açılış senesi ilan ettiklerini ve yeni otogarın şehirdekileri heyecanlandırdığını belirten Başkan Tanğlay, “Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Neredeyse sona yaklaştık. Herhangi bir aksilik yaşanmazsa Ekim ayının sonunda açılışı yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarihin sıfır noktasında heyecanlandıran keşifler Önceki Haber

Tarihin sıfır noktasında heyecanlandıran...

Adanalı tatlıcıdan katmerli waffle Sonraki Haber

Adanalı tatlıcıdan katmerli waffle

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar