17 Mayıs, 2024, Cuma
DOLAR32.2383
EURO35.1109
ALTIN2501.2

Bitlis Belediyesi 55 araç 80 personelle kışa hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bitlis Belediyesi 55 araç 80 personelle kışa hazır
Abone ol
TÜRKİYE’DE KAR YAĞIŞININ EN FAZLA OLAN İLLER ARASINDA YERİNİ ALAN BİTLİS’TE, VATANDAŞLARIN KIŞIN ULAŞIMI RAHAT KULLANABİLMESİ İÇİN BİTLİS BELEDİYESİ, GÜÇLÜ ARAÇ FİLOSUYLA KIŞA HAZIR.

Türkiye’de kar yağışının en fazla olduğu iller arasında yerini alan Bitlis’te, vatandaşların rahat bir kış geçirmesi için belediye ekipleri güçlü araç filosuyla hazır bekliyor.


Yaz sezonunda tüm yolları elden geçirerek bu yıl ki kar çalışmalarının daha hızlı ilerlemesi için zemin hazırlayan Bitlis Belediyesi, kış öncesi tüm araçları bakıma alarak gerekli ihtiyaçları ise hazır hale getirdi. Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, araç kademisinde incelemelerde bulunarak teknik ekipten bilgi aldı. Başkan Tanğlay, kış aylarında hiçbir vatandaşın mağduriyet yaşamaması için belediye olarak her türlü hazırlıklı olduklarını belirterek, “Kış döneminde de aynı performansla hizmet yapılmasını istiyoruz. Bitlis Belediyesi uhdesindeki 13 mahallenin toplamında 120 kilometre yol ağı bulunuyor. Yaz döneminde yollarda belediye olarak güzel çalışmalar sergiledik. Sorumluluğumuzdaki yollarda gerek asfalt gerekse de iyileştirmeler yaparak olumlu dönüşler aldık. Özellikle Rahva bölgesi en fazla kar alan yer. 55 araç ve 80 personelimizle Bitlis’te kar yağışının mağduriyetini vatandaşlara hissettirmeden atlatacağız. Belediyemiz yaz mevsiminde gösterdiği üstün gayreti kış mevsiminde de gösterecektir. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kent merkezinde sıkıntı yaşanmaması adına toplantılarımızı yaptık. Bu kış ne kadar kar yağarsa yağsın, vatandaşlarımıza hissettirmeden ve günlük hayatlarını sıkıntıya sokmadan işbirliği içinde eksiklik gördüğümüz yerde beraber atlatacağız. Bitlis Belediyesine ait karla mücadele araçları vardiyalı olarak 24 saat çalışacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HDP ve PKKya karşı direnen ailelerin sayısı 343e yükseldiÖnceki Haber

HDP ve PKKya karşı direnen ailelerin say...

Kırsaldaki çocukların yüzü oyuncakla güldüSonraki Haber

Kırsaldaki çocukların yüzü oyuncakla gül...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar