160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Birecikte çelik hasırlı beton yol uygulaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Birecikte çelik hasırlı beton yol uygulaması
Abone ol
BİRECİK İLÇESİNDE ÇELİK HASIRLI BETON UYGULAMASI

Şanlıurfa genelinde yol yapım çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik ilçesinde uzun ömürlü çelik hasırlı beton yol uygulamasına başladı.


Şanlıurfalıları daha rahat ve konforlu yol ağı ile buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, stabilize, sathi kaplama ve sıcak asfalt bakım onarım çalışmalarının yanı sıra beton yol uygulamasını sürdürüyor. Ekipler, Birecik ilçesinde 30 mahalleyi birbirine bağlayan D400 - Bozdere - Güzelyurt - Güvenir- Göktepe - Eşmeler SüleymanŞah güzergahındaki beton yol yapım çalışmasını sürdürüyor. Birecik ilçesi Güzelyurt güzergâhında hummalı bir çalışma başlatan ekipler çelik hasırlı, uzun ömürlü ve dayanıklı olan beton yol uygulamasını devam ettiriyor. Kendi öz kaynakları ve personelleriyle yaz mevsiminde kent genelinde yol çalışması başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu uygulama ile büyük tasarruf sağlıyor. Beton döküm işlemi öncesi titizlikte alt yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri vatandaşların takdirini topluyor.


Bozdere Mahalle Muhtarı Mustafa Çelik, beton yol çalışmasından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hacı adaylarını başkanlar uğurladıÖnceki Haber

Hacı adaylarını başkanlar uğurladı

Müftülük personeli ile “Tecrübe ve Paylaşım” toplantısıSonraki Haber

Müftülük personeli ile “Tecrübe ve Payla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar