160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bir babanın en acı günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir babanın en acı günü
Abone ol
Düzce’de Otoparkdan Aracını çıkartmak Isteyen Baba Emre Avcı, 1.5 Yaşındaki çocuğuna çarptı. Kazada Bebek Hayatını Kaybetti.

Düzce’de bir sitede meydana gelen olayda araçtan inen ve bir anda aracın önüne geçen 1,5 yaşındaki çocuğa babanın kullandığı araç çarptı. Feci kazada çocuk kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay Düzce Merkez Karahacımusa Mahallesinde dün 16.00 sırlarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre E.A. ailesi ile birlikte evine geldi. O sırada araçtan inen çocuk bir anda aracın önüne geçti. Tam bu sırada hareket eden E.A. oğlu Kutay Ali A.’yı fark etmeyerek çarptı. Kaza sonrası bir anda araçtan inen baba çocuğunu kucağına alarak 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Ardından ise ambulansın gelmesini beklemeden kucağında ki çocuk ile hastanenin yolunu tuttu. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen 1,5 yaşında ki Kutay Ali A. hayatını kaybetti.

Küçük çocuk, Yeni Mahalle Fetih Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalle mezarlığına defin edildi. Baba Emre Avcı ise cenaze namazında güçlükle ayakta durabildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Japon heyetten Belediye Başkanı Rasim Arıya ziyaretÖnceki Haber

Japon heyetten Belediye Başkanı Rasim Ar...

Türk Telekomdan Galatasaray- AZ Alkmaar karşılaşmasında 5.5G deneyimiSonraki Haber

Türk Telekomdan Galatasaray- AZ Alkmaar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar