29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.371
EURO34.7766
ALTIN2438.5

BİNTSO Başkanı Çintay: Birlikte çalışarak, Bingölü daha da ileriye taşıyacak adımları atmaya hazırız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BİNTSO Başkanı Çintay: Birlikte çalışarak, Bingölü daha da ileriye taşıyacak adımları atmaya hazırız
Abone ol
31 Mart Seçim Sonuçlarının Ardından Bir Açıklama Yapan Bintso Yönetim Kurulu Başkanı Kadir çintay, “şehrimizin Ve Iş Dünyamızın Beklentilerini Tüm Belediye Başkan Adaylarımıza Dile Getirdik Ve Adayların Seçim Vaatlerinin Bu Beklentileri Kapsamasından Memnuniyet Duyuyoruz. şimdi Ise Bu Vaatlerin Takipçisi Olma Zamanı Geldi. Birlikte çalışarak, Bingöl'ü Daha Da Ileriye Taşıyacak Adımları Atmaya Hazırız” Dedi.

Seçim sonuçlarının ardından bir açıklama yapan BİNTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, “Şehrimizin ve iş dünyamızın beklentilerini tüm belediye başkan adaylarımıza dile getirdik ve adayların seçim vaatlerinin bu beklentileri kapsamasından memnuniyet duyuyoruz. Şimdi ise bu vaatlerin takipçisi olma zamanı geldi. Birlikte çalışarak, Bingöl’ü daha da ileriye taşıyacak adımları atmaya hazırız” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinin ardından bir açıklama yapan Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti. Kesin olmayan sonuçlara göre, Bingöl Belediye Başkanlığını kazanan Erdal Arıkan’ı da tebrik eden Çintay, “Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, Bingöl’ümüze ve üyelerimize hayırlı olsun. Değerli Bingöl Belediye Başkanımız Erdal Arıkan’ı yeniden AK Parti Bingöl Belediye Başkanı olarak seçilmesinden dolayı Bingöl iş camiası adına tebrik ediyoruz. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerinizin taleplerine kulak vermesini ve onları desteklemesini bekliyoruz. Yeni döneminde de şehrin gelişimi için önemli adımlar atacağına inanıyoruz ve bu konudaki kararlılığından dolayı kendisine güvenimiz tam. Gelişen, büyüyen ve güçlenen Bingöl döneminin heyecanını yaşıyoruz. Şehrimizin ve iş dünyamızın beklentilerini tüm belediye başkan adaylarımıza dile getirdik ve adayların seçim vaatlerinin bu beklentileri kapsamasından memnuniyet duyuyoruz. Şimdi ise bu vaatlerin takipçisi olma zamanı geldi. Birlikte çalışarak, Bingöl’ü daha da ileriye taşıyacak adımları atmaya hazırız. İşbirliği ve dayanışma içinde, Bingöl’ün daha da ileriye taşınması için birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca ilçe belediye ve belde başkanları ile İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyelerini de tebrik eder, yeni dönemde onlara da başarılar dileriz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde geçersiz oy sayısı 94 bin 435Önceki Haber

İzmirde geçersiz oy sayısı 94 bin 435

Tuncelide sandıkların tamamı açıldıSonraki Haber

Tuncelide sandıkların tamamı açıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar