19 Ocak, 2025, Pazar
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bilecikte yeni otogarın tavanı yeniden akarken, alçı tavanda çökme yaşandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilecikte yeni otogarın tavanı yeniden akarken, alçı tavanda çökme yaşandı
Abone ol
Bilecik'te Yeni Otogarın Tavanı Yeniden Akarken, Alçı Tavanda çökme Yaşandı
Google News

Bilecik’te geçtiğimiz gün yaşanan yoğun kar yağışı sonrası Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin tavanı yeniden akarken, alçı tavanda çökme yaşandı. Yolcular ve otogar esnafı geçtiğimiz aylarda da bir kısmı çöken tavanın kalan kısmının da başlarına yıkılmasından korkuyor.

2017 yılında Medine Tren Garı’ndan esinlenerek Bilecik kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta 12 milyon lira harcanarak dönemin Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından yaptırılan Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin 2022 Şubat ayında ilk olarak tavanı çökmüş, ardından yağmur suları basmıştı. O gün yapılan incelemeler sonrası çalışmalar sonuçsuz kalınca, geçtiğimiz gün yağan yoğun kar yağışı sonrası Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin tavanı yeniden akarken, alçı tavanda çökme yaşandı.

Yolcu bekleme yerini su basarken görevliler tavanın aktığı yerlere güvenlik şeridi çekerek önlem almaya çalıştı. Yolcular ve otogar esnafı her yağmur yağdığında tedirgin olduklarını anlatarak tavanın çökmeyen yerinin de üzerlerine çökmesinden korktuklarını belirtti.

Öte yandan terminalde ısıtma sisteminin de çalışmadığı belirten yolcular ve otogar esnafı. yazın sıcaktan kışın soğuktan çektiklerini söylediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin Gastro başarıÖnceki Haber

Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

Hava almayan kömür sobası patladı, mahsur kalanları itfaiye kurtardıSonraki Haber

Hava almayan kömür sobası patladı, mahsu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar