160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bilecikli Emirhan Yılmaz, Dünya üçüncüsü oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilecikli Emirhan Yılmaz, Dünya üçüncüsü oldu
Abone ol
Bilecikli Genç Sporcu Emirhan Yılmaz, Uluslararası Kuraş Federasyonu 9. ümitler Ve Gençler Dünya Kuraş şampiyonası'nda ümitler Kategorisinde, Bronz Madalya Kazanarak Dünya üçüncüsü Oldu.

Bilecikli genç sporcu Emirhan Yılmaz, Uluslararası Kuraş Federasyonu 9. Ümitler ve Gençler Dünya Kuraş Şampiyonası’nda ’Ümitler’ kategorisinde bronz madalya kazanarak Dünya üçüncüsü oldu.

Uluslararası Kuraş Federasyonu 9. Ümitler ve Gençler Dünya Kuraş Şampiyonası 2-8 Aralık 2024 tarihinde 12 ülke 150 sporcunun katılımıyla Moğolistan’ın başkenti Ulanbator’da düzenlendi. Şampiyonaya ay yıldızlı milli sporcu Emirhan Yılmaz, 65 kilogramda ’Ümitler’ kategorisinde bronz madalya kazanarak Dünya üçüncüsü oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir Açıklamasında; “Bilecik’i ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden genç sporcu Emirhan Yılmaz ve antrenör Serkan Can’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil ile kamyon çarpıştı, 2 kişi yaralandıÖnceki Haber

Otomobil ile kamyon çarpıştı, 2 kişi yar...

Sahil Güvenlikten yurtta kalan çocuklara yüzme eğitimiSonraki Haber

Sahil Güvenlikten yurtta kalan çocuklara...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar