03 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bigada Zara rüzgarı esti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bigada Zara rüzgarı esti
Abone ol
ünlü şarkıcı Zara, Biga’nın Düşman Işgali’nden Kurtuluşu’nun 101’inci Yılı Etkinliklerinde Sahne Aldı. Zara Söylediği Birbirinden Güzel Parçalarla Bigalılara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

Ünlü şarkıcı Zara, Biga’nın Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 101’inci yılı etkinliklerinde sahne aldı. Zara söylediği birbirinden güzel parçalarla Bigalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Biga’nın Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 101’inci yılı etkinliklerinin son gününde Zara sahne aldı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan Bigalılar adına Zara’ya teşekkür plaketi ve çiçeği sunulurken, sanatçı 2 saate yakın sahnede kaldı. Biga’da olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Zara, Biga’ya ait türkü Çemberimde Gül Oya’yı on binlerce seyirciyle birlikte söyledi. Zara konser programını 30 dakika daha uzatarak, kutlamaları şölene çevirdi.

Zara sahne almadan önce Keman Virtüözü Baki Kemancı ve Bigalı Sanatçılar seyircilere keyifli anlar yaşattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New Yorkta Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanına ilk imzayı attı Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New Yorkta Kürese...

Peruda otobüs uçuruma yuvarlandı: 24 ölü, 21 yaralı Sonraki Haber

Peruda otobüs uçuruma yuvarlandı: 24 ölü...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar