160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü
Abone ol
Beşiktaş, Yeni Sezon Hazırlıklarına, Iki Günlük Iznin Ardından Bu Akşam Bjk Nevzat Demir Tesisleri’nde Yaptığı Antrenmanla Devam Etti.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına, iki günlük iznin ardından bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden idman, sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Basına kapalı yapılan çalışma, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın saat 18.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde hazırlık maçında Bandırmaspor ile karşılaşacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seyit Mehmet Özkan: 25 yılda bir değil 25 günde bir yıldız yetiştirmeliyiz Önceki Haber

Seyit Mehmet Özkan: 25 yılda bir değil 2...

Otomobiliyle çarptığı çocuğu hastaneye bırakıp kaçtı Sonraki Haber

Otomobiliyle çarptığı çocuğu hastaneye b...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar