160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı
Abone ol
BEŞİKTAŞ, SPOR TOTO SÜPER LİG’DE TRABZONSPOR İLE DEPLASMANDA OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA, ÜÇ GÜNLÜK İZNİN ARDINDAN BU AKŞAM YAPTIĞI ÇALIŞMAYLA BAŞLADI.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, üç günlük iznin ardından bu akşam yaptığı çalışmayla başladı.


BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Önder Karaveli’nin yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Ardından pas ve 5’e 2 çalışmasıyla devam eden idman, dar alanda üç takım halinde oynanan çift kale maçla tamamlandı.


Öte yandan Milli takımlarda olan oyuncuların yer almadığı idmanda, Miralem Pjanic ile Welinton Souza takımdan ayrı çalıştı.


Siyah-beyazlılar, Trabzonspor maçı hazırlıklarını, yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı çalışmayla sürdürecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankarada adliye binasına silahlı saldırıÖnceki Haber

Ankarada adliye binasına silahlı saldırı

Dolandırıcılık şebekesine operasyon: 5 kişi tutuklandıSonraki Haber

Dolandırıcılık şebekesine operasyon: 5 k...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar