160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Beşiktaş, Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş, Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı
Abone ol
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6. Haftasında Eyüpspor Ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına, Bir Günlük Iznin Ardından Bu Sabah Bjk Nevzat Demir Tesisleri’nde Yaptığı Antrenmanla Başladı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Eyüpspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Trabzonspor maçında forma giyen futbolcular salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer oyuncuların pas ve 5’e 2 çalışmasıyla başladıkları idman, ısınma koşularıyla devam etti. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Siyah-beyazlılar, Eyüpspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHPli Özdemir: “Anayasanın ilk 4 maddesi ile ilgili başlatılmak istenen tartışmalar beyhudedir”Önceki Haber

MHPli Özdemir: “Anayasanın ilk 4 maddesi...

Büyükçekmecede kentsel dönüşüm sürüyorSonraki Haber

Büyükçekmecede kentsel dönüşüm sürüyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar