160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Belediyeden afet bilinci ve farkındalık eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyeden afet bilinci ve farkındalık eğitimi
Abone ol
Adıyaman Belediyesi Afet, Risk Yönetimi Hazırlığı Ve Lojistik Müdürlüğü, 1-7 Mart Deprem Haftası Kapsamında özel Bir Kolejde Eğitim Gören öğrencilere Afet Bilinci Ve Farkındalık Eğitimi Verdi.

Adıyaman Belediyesi Afet, Risk Yönetimi Hazırlığı ve Lojistik Müdürlüğü, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında özel bir kolejde eğitim gören öğrencilere afet bilinci ve farkındalık eğitimi verdi.

Eğitim programı kapsamında, Uzman Kurtarma Personeli Ahmet Aslan, kolejin konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelerek deprem öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgiler paylaştı. Daha önce Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekibinde görev yapan Aslan, edindiği tecrübeleri aktararak, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı olmanın hayati önem taşıdığını vurguladı.

Eğitimle ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Belediyesi Afet, Risk Yönetimi Hazırlığı ve Lojistik Müdürü Ertan Özbay, 1-7 Mart Deprem Haftası çerçevesinde gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin büyük önem taşıdığını belirtti. Özbay, "Deprem gibi doğal afetlere karşı bilinçli olmak, doğru davranışları bilmek herkesin hayatını kurtarabilir. Adıyaman Belediyesi olarak hem öğrencilerimize hem de vatandaşlarımıza yönelik afet farkındalığını artıran eğitim programları düzenlemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kilogramı 200 TLden satılan Avokadolar Alanyada üreticilerin yüzünü güldürdüÖnceki Haber

Kilogramı 200 TLden satılan Avokadolar A...

Başkan Tahmazoğlu, Ramazan simidi tavan fiyatını 200 TL olarak açıkladıSonraki Haber

Başkan Tahmazoğlu, Ramazan simidi tavan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar