160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Beldede Sebze Ekimi Yasağı: “Su Yetmiyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beldede Sebze Ekimi Yasağı: “Su Yetmiyor”
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Böcekli beldesi Belediyesi, hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte vatandaşlara ilginç bir uyarıda bulundu.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, su kaynaklarının yetersiz kalması nedeniyle sebze ekiminin yasaklandığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yaz aylarının başlamasıyla birlikte su kaynaklarımızda yetersizlik yaşanmaktadır.

Bu nedenle vatandaşlarımızın ev yanlarına hobi bahçesi yapmamaları ve sebze dikmemeleri önemle rica olunur.

Sebze sulamaya müsaade edilmeyecektir. Ev yanlarındaki bahçeler ekiplerimiz tarafından kontrol edilecek ve kurallara uymayan vatandaşlara cezai işlem uygulanacaktır."

Ancak daha sonra yapılan bir açıklamada bu yasağın tüm mahalleleri kapsamadığı ve sadece bazı mahallelerde su sıkıntısı olduğu belirtildi.

Belediye tarafından yapılan ikinci açıklamada şu ifadelere yer verildi: " öncelikle herhangi bir hayat kısıtlaması yoktur.

Bazı mahallelerimizdeki bahçe sulamaları, diğer mahallelerimizin suyunu kısıtlamak durumunda kalabilmektedir.

Bazı mahallelerimizde su sıkıntısı olmayabilir, fakat birçok mahallemizde önemli bir derecede su problemi yaşanmaktadır ve vatandaşlarımız bu durumdan çok şikayetçidir.

Bu durum geçici bir süre içindir. Sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için gece gündüz demeden çalışma yapmaktayız."

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Sarıyıldız, ilk nikahını kıydı Önceki Haber

Başkan Sarıyıldız, ilk nikahını kıydı

Garsonların temizlik kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı Sonraki Haber

Garsonların temizlik kavgasında kan aktı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar