19 Eylül 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kahramanmaraş’ta 47 Milyon TL’lik Sosyal Destek Ödemesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta 47 Milyon TL’lik Sosyal Destek Ödemesi
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dermankart aracılığıyla 14 bin 454 ihtiyaç sahibine 35 milyon 887 bin TL, 7 bin 606 öğrenci için ise 11 milyon 488 bin TL kırtasiye desteği sağladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve öğrencilere yönelik ödemelerini sürdürüyor.

Dermankart uygulaması üzerinden gerçekleştirilen destekler kapsamında toplam 47 milyon 375 bin TL ödeme yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde sürdürülen çalışmalar kapsamında, vatandaşların temel ihtiyaçlarına ve eğitim giderlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli sosyal destekler sunuluyor.

Bu kapsamda Dermankart uygulaması üzerinden 14 bin 454 ihtiyaç sahibine yönelik Eylül ayı sosyal destek ödemeleri hesaplara yatırıldı.

Söz konusu desteklerin toplam tutarının 35 milyon 887 bin TL olduğu bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi, eğitim desteği kapsamında da ilkokul ve ortaokul çağında çocuğu bulunan ailelere katkı sağladı.

Bu doğrultuda 7 bin 606 öğrenci için kırtasiye giderlerine destek olmak amacıyla ailelerin hesaplarına toplam 11 milyon 488 bin TL ödeme yapıldı.

Böylece Eylül ayında Dermankart kapsamında gerçekleştirilen sosyal destek ödemeleri ile kırtasiye yardımlarının toplam tutarı 47 milyon 375 bin TL oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, sosyal destek ödemelerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Dermankart’lı 14 bin 454 hemşehrimizin hesaplarına Eylül ayı ödemeleri toplamı olan 35 Milyon 887 Bin TL’ye ilave olarak ilk ve ortaokul çağında 7 bin 606 çocuğumuza kırtasiye desteği için de 11 Milyon 488 Bin TL yatırılmıştır.

Toplam 47 Milyon 375 Bin TL. Rabbim bereketli kılsın” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Dermankart uygulamasıyla ihtiyaç sahibi hanelerin temel ihtiyaçlarını daha kolay karşılamasına ve öğrencilerin eğitim giderlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gürsel Tekin: "Önümüzdeki günlerde partimizin Genel Başkanı, Genel Merkezi yeniden bir yapılanma konusunda kararını verecektir" Önceki Haber

Gürsel Tekin: "Önümüzdeki günlerde parti...

Erzurum'da çocuklar iklim için harekete geçti Sonraki Haber

Erzurum'da çocuklar iklim için harekete...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar