18 Mayıs, 2024, Cumartesi
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Bayram Yoğunluğu Yollarda Kuyruklara Neden Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayram Yoğunluğu Yollarda Kuyruklara Neden Oldu
Abone ol
Ramazan Bayramı'nın 9 güne uzatılması ile birlikte şehir dışına çıkan vatandaşlar yollarda yoğunluğa neden oldu.

Ramazan Bayramı'nın 9 güne uzatılması ile birlikte şehir dışına çıkan vatandaşlar yollarda yoğunluğa neden oldu. Özellikle TEM otoyolunda ve Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişinde trafik durma noktasına kadar geldi.

Bolu Dağı Geçişi'nde yoğunluk dün akşam saatlerinden itibaren başladı. Bayram göçünün en yoğun olduğu güzergah üzerinde bulunan otoyolun Avşar köyü mevkiinde trafik durma noktasına kadar geliyor.

Köroğlu Rampaları mevkiinde ise sürücüler dur-kalk şeklinde ilerliyor. Bölgedeki trafik akışı yoğun ve yavaş şekilde ilerliyor.

Bolu geçişi boyunca polis, jandarma ve karayolları ekipleri sık sık devriye atarak, meydana gelen kazalara anında müdahale ediyor.

Türkiye'nin en önemli kara yolu geçiş noktalarından biri olan Kırıkkale'de de bayrama sayılı günler kala trafik yoğunluğu yaşandı.

İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara gibi farklı illerden hareket eden tatilciler Kırıkkale'de yoğunluğa neden oldu. Emniyet ve jandarma ekipleri yoğun mesai harcıyor.

Muğla'da da Ramazan Bayramı tatili için trafikte yoğunluk gözlemleniyor. Kent girişinde trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Aydın-Muğla kara yollarında da trafik yoğunluğu oluştu. Muğla genelindeki turistik tesislerde doluluk oranının yüzde 70'lik orana ulaşması bekleniyor.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyen gurbetçiler nedeniyle Fatsa'da da yollarda yoğunluk oluştu.

Çevre yolu olmadığı için şehir içi trafiği ile birleşen karayolunda sürücüler yaklaşık 10 kilometrelik yolu uzun zaman bekleyerek geçebildi.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunda, Turgutlu-Salihli yolunda, Bandırma-Biga yolunda,

Taşova-Erbaa-Niksar yolunda, Isparta-Antalya yolunda, Taşucu-Silifke-Erdemli yolunda ve Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunda yapım çalışmaları devam ediyor.

Sürücülerin bu güzergahlarda dikkatli olması ve trafik işaret ve işaretçilerine uyması önem taşıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehit polis memuru Hamit Şahinin doğum gününü polis arkadaşları unutmadıÖnceki Haber

Şehit polis memuru Hamit Şahinin doğum g...

Aras elektrik bayrama hazırSonraki Haber

Aras elektrik bayrama hazır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar